S&B steunt bevlogen kandidaat

Coen Hendriks: Ik ben 43 jaar, getrouwd en we hebben 2 kinderen. Geboren en getogen in Boerdonk. Vanaf 2003 ben ik actief bij de CDA afdeling Veghel/Erp . De eerste periode als burgerlid, daarna ben ik actief geweest in het bestuur om vervolgens tot heden lid te zijn van de fractie.

Graag wil ik lid worden van de CDA fractie in de provinciale staten en wel om dezelfde motivatie oftewel missie als die van ons maatschappelijk geëngageerde bedrijf, een projectontwikkelaar van maatschappelijk vastgoed.

Ik wil me inzetten om het welzijn van mensen te verhogen.

Naar mijn mening kun je in de politiek voor de bevolking veel betekenen. Door mijn werkervaring heb ik veel kennis op het gebied van ruimtelijke, economische en maatschappelijke ontwikkeling. Ik heb ervaring met gemeentelijk, politiek en ambtelijk procedures als ook een groot netwerk in geheel Brabant. Dit netwerk en mijn kennis wil ik gebruiken in mijn werk als lid van de provinciale staten. Dit wil ik natuurlijk alleen doen bij de partij die het dichtst bij mij staat én die midden in de maatschappij staat.  Door mijn kennis, karakter, werk en levenservaring kan ik aan de rol als statenlid optimaal inhoud geven.

Voor U als inwoner van de gemeente Son en Breugel wil ik me hard maken voor de volgende onderwerpen: 

  • Son en Breugel blijft zelfstandig
  • 2e ontsluiting Ekkersrijt
  • Behoud van groene woonomgeving
Coen Hendriks

Weliswaar vanuit het kleine Boerdonk, onderdeel van de 80-duizend inwoners tellende gemeente Meierijstad, gaat de 43-jarige Coen Hendriks er alles aan doen om een zetel te bemachtigen in de Provinciale Staten. Dat betekent dat hij op de verkiezingsdag op 20 maart genoeg stemmen moet vergaren. Een serieuze gooi naar een provinciale zetel. En niet omdat hij zijn dagen niet gevuld krijgt, want de agenda van de echtgenote Marijke en vader van twee tienerdochters staat bol van de afspraken. Maar wel omdat zijn hart uitgaat naar het welzijn van mensen en naar ‘zijn’ provincie Noord-Brabant en hij veel tijd wil vrijmaken om een vuist te maken aan de provinciale vergadertafel. Desalniettemin zijn de vergaderuren die Coen noodgedwongen in de toren in Den Bosch zal moeten doorbrengen, niet zijn prioriteit. Bovenaan zijn actielijst is het regelrechte contact met de Brabanders. “Want daar haal ik energie uit en mijn belangrijkste informatie vandaan. Nog liever trouwens ga ik ter plaatse een kijkje nemen,” verklaart het huidig fractielid van CDA Meierijstad. Mijn verkiezingsslogan is niet voor niets:

“Coen Hendriks, altijd in de buurt!”

Coen Hendriks koos destijds voor het CDA, de partij die het dichtst bij zijn ideeën én midden in de maatschappij staat, zoals hij laat weten. Op maandagavond 4 februari zal Coen Hendriks zijn campagne officieel aftrappen.

Op donderdagmorgen 21 februari vertrekt een bus vol CDA’ers en andere belangstellenden naar Den Haag voor een rondleiding met kamerleden René Peters en Madeleine van Toorenburg door de Eerste en Tweede Kamer.

Aanmelden (vol=vol!) kan nog via ggosselinkven@gmail.com


Print Friendly, PDF & Email