Camille Limpens lijsttrekker CDA Son en Breugel

Tijdens de algemene ledenvergadering van het CDA Son en Breugel op woensdag 22 november 2017 is Camille Limpens unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018.

Camille Limpens is op dit moment al actief als lid van de CDA-fractie in de gemeenteraad van Son en Breugel. Camille neemt het stokje over van Hans Werner die, na bijna twee periodes in de raad, te kennen heeft gegeven niet opnieuw de lijst te willen aanvoeren. Het bestuur van het CDA Son en Breugel is verheugd dat Camille Limpens bereid is die taak van hem over te nemen; hij is uitstekend in staat het CDA geluid te laten horen. Camille is sinds 1998 lid van het CDA. Het CDA bestuur bedankt Hans Werner voor zijn grote inzet voor Son en Breugel tijdens die bijna 2 perioden in de Raad.

Achter lijstaanvoerder Camille Limpens staat op nr. 2 huidig burgercommissielid Peer Spooren en op de nrs. 3 en 4 staan Jan Boersma en Henk Hulsen.

Volgens het bestuur van het CDA Son en Breugel staat er hiermee een sterk team dat beschikt over een goede mix van ervaring en talent én breed vertegenwoordigd is in de Son en Breugelse gemeenschap.

De volledige lijst ziet er als volgt uit:

1. Camille Limpens Gentiaan

2. Peer Spooren Breugel

3. Jan Boersma Breugel

4. Henk Hulsen De Vloed

5. Mireille Bonnier Harde Ven

6. Lia den Hamer Harde Ven

7. Albert Vink Breugel

8. Ad Hensen De Vloed

9. Dick Onnink Harde Ven

10. Ciel Saris – Hulsen Harde Ven

11. Hans Werner Harde Ven

12. Tineke den Boer-Wapstra Harde Ven

13. Giel van Beers Gentiaan

14. José Reijalt-Holthuizen Gentiaan

15. Rob Conijn ‘t Zand

16. Frans Scholtens Gentiaan

17. Anne Douma De Vloed

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Boersma, voorzitter CDA Son en Breugel.

Print Friendly, PDF & Email